CURSUS

Artikel 2 van 8

Tassen: 3x3

€ 157,50 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Omdat je ze niet genoeg kan hebben: tassen! De cursus hebben we verdeeld in 3 x 3 lessen. Elke drie lessen maken je een tas. Drie tassen in totaal dus.

We trappen af met een superleuke tas naar een patroon van Hatched & Patched waar we schitterende pakketten bij hebben gemaakt. Werkelijk een plaatje! Het pakket komt op €79,95 en daar zit alles bij behalve vulling, vliesofix en vlies H180. We raden je aan om tijdig een pakket te bestellen.

Als tweede gaan we aan de slag met een vrolijke rood-wit-blauwe tas. Het middenstuk bestaat uit een zogenaamd “snowball patroon” dat je met behulp van mallen maakt. Daarna worden er randen aangenaaid en versieren we het geheel met een mooi kantje. Ook van deze tas zijn pakketten verkrijgbaar. Deze kosten……..

De derde en laatste tas is ook werkelijk een schatje: Tully Tote van The Birdhouse. Ook hier maken we pakketten van. Op het moment dat we deze cursusinformatie op de website zetten is daar het bedrag nog niet van bekend. Het wachten is namelijk op een stofserie die we daarin willen verwerken maar het belooft iets moois te worden.

Lesgevende: Joke Leerink


Start
27 september 2024
Cursusdata
25 oktober, 22 november, 20 december, 31 januari, 28 februari, 28 maart, 2 mei, 6 juni
14.00 - 16.00 uur
Lesgeld
€157,50
voor het hele seizoen, exclusief materiaal, inclusief koffie/thee

© 2007 - 2024 Jookies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel