Vorige Artikel 1 van 10 Volgende

Schoolgirl Sampler les

€ 96,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad 3 stuks

Wie valt er nu niet voor dit lieflijke quiltje? Een ontwerp van Kathleen Tracy, ontwerpster van de prachtigste mini quilts. Tweeënzeventig blokjes vormen de basis van deze leuke medaillon quilt. Het midden bestaat uit een applicatie blok. Een van de randen bestaat uit allemaal driehoekjes. Het geheel wordt verbonden door stroken stof op maat.

We hebben er mooie stofpakketjes voor samengesteld waarmee je, aangevuld met stofjes uit je eigen verzameling, dit mooie quiltje kunt maken. Samen werken is natuurlijk nog veel leuker. Gerrie begeleidt je graag en legt uit hoe met inches te werken, hoe te snijden, te naaien en al wat er meer bij komt kijken om deze Schoolgirl Sampler te maken.

Deze lessen zijn geschikt voor zowel een beginnend als een gevorderde quiltster. De blokjes zijn namelijk eenvoudig om te maken. Voor een beginner net dat duwtje om misschien toch eens iets met de naaimachine te gaan maken. Uiteraard mag het ook met de hand! Voor de gevorderde quilter is het een heerlijk “tussendoor werkje”. Want bezig met allerlei andere projectien is dit een leuk project om erbij te doen!

Uiteraard werken we allemaal met ons eigen boek waarin niet alleen de Schoolgirl Sampler staat maar ook leuke suggesties om miniquiltjes te maken.

Start
Woensdag 6 januari 2021
Cursusdata
Donderdag 4 februari 2021, donderdag 4 maart 2021, donderdag 1 april 2021, vrijdag 14 mei 2021, vrijdag 18 juni 2021
14.00 - 16.00 uur
Lesgeld
€96,-
voor het hele seizoen, exclusief materiaal en patroon, inclusief koffie/thee

Lesgevende: Gerrie Dezentje

© 2007 - 2021 Jookies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel