Vorige Artikel 6 van 10 Volgende

Hexagonnen buideltje workshop

€ 44,95 (inclusief 21% BTW)
Voorraad 7 stuks
Aantal

In twee lessen maak je een lief buideltje voor je naaispulletjes of make-up. Of misschien wordt het wel een mooi cadeauzakje? Waar je het ook voor gaat gebruiken, het resultaat zal fantastisch zijn.

De lessen zijn op vrijdag 5 april en 3 mei van 14:00 to 16:00u.

Je krijgt van ons papieren malletjes om het tasje te maken, stof voor de binnenkant en de sluitbies en een koordje om je buideltje te sluiten. Zelf breng je restjes stof, een lijmpen, naaigaren in bijpassende kleur en naaispulletjes mee.

Kosten: 44,95

Aanmelden en betalen voor vrijdag 22 maart. 

 

Aanmeldingen voor de cursussen kan via onze webwinkel of in ons atelier. Met uw aanmelding dient u tegelijkertijd het lesgeld te voldoen. De inschrijving is bindend! Tussentijds opzeggen is niet mogelijk.

Bij annulering 1 maand voor aanvang van de workshop ontvangt u het volledige cursusgeld retour. Daarna is dit niet meer mogelijk. Uiteraard mag u wel zorgen voor een vervangende cursist.

Bij onvoldoende interesse in een cursus behouden we ons het recht voor deze te annuleren. Het vooruitbetaalde cursusgeld wordt dan door ons terugbetaald. Bij ziekte of afwezigheid van de lesgevende wordt in overleg een andere datum vastgesteld.

© 2007 - 2019 Jookies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel