Vorige Artikel 2 van 8 Volgende

Broderie Perse workshop

€ 29,50 (inclusief 21% BTW)
Voorraad 4 stuks
Aantal

Op vrijdag 31 mei van 14:00 tot 16:00u kun je meedoen aan deze workshop.

Broderie perse is een techniek met ongekende mogelijkheden. Je schildert als het ware met lapjes. 

Deze les is een eventueel opstapje naar de cursus "Antique Wedding Sampler" die in september 2019 van start gaat. In deze quilt wordt veel met deze techniek gewerkt. Je kunt dus even proeven of het iets voor je is. Mocht dat het geval zijn dan heb je al een beginnetje gemaakt voor je quilt! Is het toch niet zo jouw ding dan heb je een leuk blok gemaakt.

Voorafgaand aan de workshop krijg je van ons instructies om het basisblokje in elkaar te zetten. De broderie perse techniek wordt tijdens de les besproken.

De kosten zijn 29,50 inclusief stof voor het blok (dit kies je zelf uit in het atelier), een applicatie naald, stukje vliesofix en applicatie garen. Zelf breng je een scherp, puntig schaartje mee.

Aanmelden en betalen voor 17 mei. 

 

Aanmeldingen voor de cursussen kan via onze webwinkel of in ons atelier. We berekenen verzendkosten wanneer u via de webwinkel deze workshop besteld. Met uw aanmelding dient u tegelijkertijd het lesgeld te voldoen. De inschrijving is bindend! Tussentijds opzeggen is niet mogelijk.

Bij annulering 1 maand voor aanvang van de workshop ontvangt u het volledige cursusgeld retour. Daarna is dit niet meer mogelijk. Uiteraard mag u wel zorgen voor een vervangende cursist.

Bij onvoldoende interesse in een cursus behouden we ons het recht voor deze te annuleren. Het vooruitbetaalde cursusgeld wordt dan door ons terugbetaald. Bij ziekte of afwezigheid van de lesgevende wordt in overleg een andere datum vastgesteld.

 

© 2007 - 2019 Jookies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel